Lezen

Leer Abbey beter kennen door haar verhalen! Een appeltje eten met … gaat over mensen, mensen die we kennen omdat het bij hun beroep hoort dat ze applaus krijgen. Erkenning ook, voor datgene wat ze doen. Maar wie zijn zij, wat zijn hun drijfveren, waar leven ze voor en waar gaan hun ogen van glinsteren?

Mijn zoektocht naar het verhaal achter het verhaal stopt nooit. Als kind vroeg ik vaker 'waarom' dan andere kinderen uit de straat. In mijn werk als personal coach sta ik bekend om de vraag na de vraag. En dat ik hier de gelegenheid krijg om er ook nog over te schrijven is voor mij één groot feest. Ik hoop de inspiratie en het enthousiasme dat ik heb ontvangen aan jou als lezer door te geven.


 

Een appeltje eten met ... Medina Schuurman

Ik eet vandaag een appeltje met actrice Medina Schuurman. Toen ik voor het eerst contact met haar had, was Medina net bevallen van een zoon. Een paar maanden later spreken wij elkaar en is Medina het 'gewone leven' weer aan het verkennen.
Lees verder..


 

Een appeltje eten met ... Marcel Musters

Hij praat, hij lacht, hij raakt aan. Een ”Oh echt waar, vond je het herkenbaar” hoor ik boven het rumoer uitstijgen. Ik leun achterover in mijn stoel en geniet met volle teugen van wat er zich voor me afspeelt.
Lees verder..


 

Een appeltje eten met ... Pia Douwes

Grote sprankelende ogen kijken me aan en haar begroeting is enthousiast en warm. Een wolk van positieve energie lijkt boven ons te exploderen.
Lees verder..


 

Een appeltje eten met ... Thijs Willekes

We nemen afscheid van elkaar en geïnspireerd door zijn verhaal ga ik naar huis. “Wat een mooi mens”, denk ik terwijl ik in mijn auto stap.
Lees verder..


 

Een appeltje eten met ... Bas Westerweel

De koffie die hij maakt is sterk, zacht en op de juiste temperatuur. 'Zal dit een metafoor zijn voor de man die tegenover me zit?' Wat is het verhaal wat hij echt te vertellen heeft? Het maakt me nieuwsgierig....
Lees verder..

Koning Kwiebus

Koning Kwiebus neemt je samen met Jan Beschuit mee op ontdekkingsreis. Voor jou of voor je kind!

Naar Koning Kwiebus..