Coaching

De vraag achter de vraag

Anderen inspireren en samen op zoek gaan naar de vraag achter de vraag. Dat is de basis van onze coaching.

Als coach helpt a green Apple a day mensen binnen organisaties nadenken over (management)ontwikkeling, communicatie en presentatie. Om vervolgens stappen te kunnen zetten. A green Apple a day helpt hen kijken naar waar ze goed in zijn en hoe ze hun talenten zo goed mogelijk kunnen benutten voor de organisatie en voor zichzelf. Alleen als je weet waar je je kracht uit haalt, kun je sterk worden. Krijg je meer inzicht in jezelf en kun je effectiever zijn in je werk.

Resultaat van het traject

Een coachingstraject is geslaagd als mensen hun doel hebben bereikt. Als ze aan het eind meer inzicht hebben dan aan het begin. Het resultaat van coaching is niet altijd hetzelfde. Soms gaat het om levensveranderende zaken, soms om kleinere stappen. Eén ding is zeker: als jij verandert, verandert de wereld om je heen ook.

Niets voor softies

In tegenstelling tot wat veel mensen nog denken, is coaching niets voor softies. Coaching is meer dan de som der delen, het is een exact vak dat snel leidt tot resultaten. Die zie je terug in de cijfers. Investeren in mensen, loont. Daar is niets zweverigs aan.

Bedrijfsvoering

Het hebben van een coach moet vanzelfsprekend zijn. Net als het willen bereiken van resultaat, het maken van een mooi product of het halen van een target. Coaching hoort thuis bij de bedrijfsvoering, het is een vak. Net zoals je een reclamebureau hebt voor je huisstijl en een accountant voor je cijfers, heb je een coach voor je mensen.

Terug..

Hans den Hollander en Nico Komen, accountmanagers bij AFAS

Klanten over coaching door Abbey van a green Apple a day

Abbey heeft ons teamcoaching gegeven aangezien wij veelvuldig samenwerken. Het leuke hieraan was dat we naast zelfontwikkeling ook elkaar beter begrijpen. Dit hebben we gelijk in de praktijk toegepast. De stijl van Abbey is zeer prettig. Haar kwaliteiten liggen bij het scheppen van een goede sfeer in combinatie met echt luisteren en de juiste vragen stellen! Na het verkrijgen van inzicht komen de persoonlijke doelen aan bod, wat ga je doen met de opgedane inzichten en hoe en wanneer wil je dit bereiken. Het resultaat is dat we onze samenwerking hebben weten te verbeteren door elkaars kwaliteiten en gedrag effectiever in te zetten.

Zeno Panhuysen, Sales Manager ERM bij LinkedIn

Over coaching door Abbey van a green Apple a day

´Abbey heeft mij als externe coach een aantal malen begeleid tijdens een managementcoachingstraject. Tijdens deze sessies heeft zij mij uit kunnen dagen door op een andere manier naar mijzelf en bepaalde situaties te kijken. Zij weet mensen op een scherpe, soms confronterende maar prettige wijze hun kracht te doen vinden. Ik heb mijzelf hier erg comfortabel bij gevoeld.´