Over ons

A green Apple a day is het bedrijf van Abbey Aarts. Coach, trainer en creatief denker. Enthousiast en gedreven. Pionier en avonturier. Innovatief en oplossingsgericht. Ondernemend en optimistisch van aard. 

Abbey

Abbey over Abbey:

‘Mijn werk doe ik met veel plezier. Ik verheug me altijd op de dingen die ik doe. De afgelopen jaren heb ik een stabiel bedrijf neergezet waarin ik heel bijzondere dingen doe en ik werk nu aan uitbreiding. Nooit met het gevoel dat ik aan het werk ben. Wel vanuit een drive: mensen beter maken.

Ik vind het fijn om mensen te ontmoeten en hun een warme plek te kunnen bieden waar ze kunnen praten, leren en groeien. Wie alleen een luisterend oor zoekt, moet niet bij mij zijn. Ik ben een actieve coach die mensen een spiegel voorhoudt. Die met hen de confrontatie durft aan te gaan. Ik coach op basis van gelijkwaardigheid, je mag met mij over alles praten wat je bezighoudt.

Tijdens de sessies die ik als coach begeleid, daag ik mensen uit om op een andere manier naar een situatie en naar zichzelf te kijken. En grenzen te verleggen voor betere resultaten én meer plezier. Want lachen mag, ook om jezelf!

Hoe organisaties werken in theorie en in praktijk weet ik door mijn opleiding en ervaring. Ik denk snel, ben deskundig, analytisch en resultaatgericht.’