Voor wie?

Organisaties en hun medewerkers

Organisaties kunnen met hun ontwikkelingsvraagstukken terecht bij A green Apple a day. Ook individuen die willen werken aan persoonlijke ontwikkeling binnen een zakelijke context zijn welkom.

Presentatoren

A green Apple a day helpt radio- en tv-presentatoren om zich te ontwikkelen. Zodat zij kunnen excelleren in hun werk.

Met welk resultaat?

Na de bemoeienis van A green Apple a day is de organisatie zichtbaar en merkbaar beter geworden. Doordat medewerkers weten waar ze goed in zijn en waar hun collega's goed in zijn. Doordat ze lef en moed hebben gekregen om daadwerkelijk stappen te durven zetten om verbeteringen te realiseren.

Ook ogenschijnlijk kleine resultaten kunnen veel impact hebben. Een prettigere werksfeer, een beter geolied team, meer onderling begrip. Dat leidt tot meer effectiviteit. Het is zonde om dat niet te benutten!

Voor wie werkt a green Apple a day

Deskundig

Het veranderingsproces begeleiden we optimaal. Onze deskundigheid zetten we graag voor in voor jouw organisatie. Zorgen voor jouw groei en (organisatie)ontwikkeling, dat is onze business. Voor veel mensen is veranderen moeilijk. Maar stilstand is voor hen en voor jou achteruitgang. Wij zorgen ervoor dat mensen hun draai kunnen vinden in een veranderende omgeving.

Onze klanten en referenties

Weten met welke klanten wij al werken en wat zij over ons zeggen? Klik hier en lees het zelf..